Totuushan on nyt se, että polttarit, nuo kaveriporukoiden riemukkaat rilluttelut, voivat olla joko ihan kamalia tai sitten supermahtavia!

 

Blogissa käytän kuvia viikonlopun polttareista, morsiammen luvalla :)

 

Todistin juuri lauantaina ihan supermahtavia polttareita. Syötiin, juotiin ja naurettiin ja siinä ohessa oltiin kylpylässä, KalPan pelissä ja baarissa. Miksi nämä polttarit oli sitten mahtavat? No siksi, ettei niihin sisältynyt pakonomaista morsiammen nolaamista, vaivaantuneen, toisilleen tuntemattoman seurueen epätoivoisesti ja myötähäpeillen katsellessa siideripullot kourassa. Kaikki oksennusta eniten muistuttavat vaatteet on revitty kaapista morsiammen puettavaksi, meikki tuhrattu tiesmiten ja sitten vielä myytäväksi annettu karkkeja tai muuta roskaa, viagrana, himolääkkeinä tms. Jeee... Siis mä en saa ladattua kuvia nyt, mun tarvii tehdä se toiste. Mutta fantsua oli! Kuvia tulee, kunhan opin käyttämään tietokoneita.

 

Toinen asia, ihmisellä nousee hirvittävän äkkiä hattuun :D Huomasin tämän itsestäni! Tähän tutkoon liittyy se, että olemme avoimia uudelle ihmissuhteelle, ei tyrkyllä, mutta auki. Perjantaina junassa rupattelin sitten miehen kanssa, joka punasteli kovin puhuillessaan mulle, se oli oikein herttaista. Ja mukavaa juttukaveria. Sitten polttariporukkamme morsian sai baarissa mieleensä, että "nyt Jenna hankitaan sinulle mies." Ja tarttui ensimmäiseen vasemmalla. Sattui olemaan herra Lääkäri, joka tällä nimellä muistettakoon siksi, että hra Lääkäri kertoi ensin ammattinsa ja lääkärinkorttinsa esitteli, ennen kuin muuta...(Kuopiossa liikkuu huhu, että lääkiopiskelijat saa aika hyvin pillua) Hra Lääkäri johdatti mut sitten tiskille, tarjosi lempijuomaani ja kehui silmiäni. Täytyy myöntää, että meikissä onnistuin ;) Kovasti kuulin öögistä, kiittelin ja punastelin, koska musta on tosi outoa kun kehutaan, samalla se tietenkin hiveli sisintä, kehut on kivoja! Nyt tänään sunnuntaina sitten junassa olin kusipää. Keskustelin ensin yhden naisen kanssa, mutta kun mulle alkoi Ylivieska-Kokkola välissä puhumaan nuorempi ihan ookoo näköinen mieshenkilö, ajattelin eka, että "toi haisee röökille ja on lyhyt. En juttele." Heti sen jälkeen: "MITÄ MÄ JUURI AJATTELIN?!?!?!!?" Ja sitten: "hmmm...tutkimusaihetta. Olen tullut keskustelukumppani kusipääksi." Vastasin sille yksitavuisesti ja käänsin katseeni pois. Mulle tuli niin huono omatunto, että mä koitin olla sit avoimempi ja henkisesti viestittää, että "olen valmis keskustelullemme.." ja lopulta, kun se jo jutteli tyttöystävälleen puhelimessa, ajattelin, että mun on keksittävä jutunaihe! Lopulta toivotin sille hyvää matkaa ja kun törmäsin opiskelukaveriin hölöttelin ihan kunnolla, (kiitos hänelle kotimatkaseurasta).

Polttarit ja keskustelut tuntemattomien kanssa. Rock ja oppimisen hetki.

Ai mitä hra Lääkärille tapahtui? Oman autonsa kehuskeleminen ei vaan uppoa. Muhun.

 

-Jens