Mä olen nyt tehnyt taas historiaa bailaamalla kahtena päivänä hyvin lyhyen ajan sisään. Nuorempana oli maailman luonnollisin asia olla kahtena iltana viikonlopusta päissään, mutta nyt ei, koska totuushan on se, että rahaa ei ole (ennen sitä jostain syystä oli.....mutta silloin ei ollut metallikorsettia, kunnon meikkejä tai yövoidetta), eikä jaksamista... Mutta en ymmärrä, mikä Kokkolan vaikutus on mun alkoholikäyttäytymiseen, koska viina nousee niin salakavalasti nuppiin, ennen kuin edes tajuankaan ja sitten on tullut tehtyä tai sanottua kaikenlaista noloa... Ja se hävettää se humalassa olokin! No, mutta eilen oli hyvä syy, koska ystäväni Tampereelta olivat käymässä ja pitihän niitä ulkoiluttaa! Sitten meni sanat sekaisin ja tukka ja hipsin yöllä kotiin muiden jälkeen vasta. Seikkailu, tuo ihana tekosyy... Ja mikähän siinä on, että humalassa pitää SEIKKAILLA, vaikka sitten henkensä kustannuksella?? Koputan puuta kun sanon, että kaikista "seikkailuistani" huolimatta, mulla on ollut suojelusenkeleitä olkapäillä ja takamuksella, en ole ollut tyhmänidiootti, mutta pelottava totuus on myös se, että mitä kaikkea olisi voinut tapahtua!! JA eniten pelottaa se, että jos minusta tulee joskus jonkun pienokaisen mutsi, niin miten ihmeessä saan sen kasvatettua niin, että se ei olisi tällainen törttöilijä humalassa, tai sille tulisi edes paha olo humalassa ENNEN kuin menee muisti!!??

Hävettää kyllä sekin, että sinkkuna ja nuorena ihmisenä ajattelen asian jotenkin lasteni kautta JO. Olis nyt vaikka se ukko edes...

Mutapa mutta. Pakertaminen jatkuu tiistaina, saas kattoo mitä sitten keksitään... Esitys ottaa jo muotoaan ja elämän pimpelipom jatkuu...aina kuten ennenkin :)

 

-Jenna