Totuushan on se, että olen tämän ryhmän Jessica, ja kyll on ollut vaikeeta raahata ittensä pari metriä koneen luo kirjoittamaan jotakin tähän blogiin.. Lähtökohtaisesti en siedä blogeja, ja nyt pitäis ite olla osana blogin kirjoittamista, no eihän tää voi olla niin pahaa.

Elikkä viime perjantaina, ja kappas kummaa sehän oli vasta eilen, oltiin kaupungilla tekemässä extreme häpeilömättömyyttä. Siihen lajiin kuuluu esimerkiksi keskustassa tanssiminen, ja eilen se huipentui lehtien ääneen lukemiseen. Totuus on se, että olen tämän ryhmän Jessica, ja joskus satun vihastumaan turhista kommenteista. Niin jo, älkää pelästykö, kommentoikaa vaan, vähän jännitystä elämään. Niin, mutta eilisen tempauksen aikana, luulisin että Anni justiinsa oli lukemassa erittäin kiinnostavaa artikkelia koulukiusaamisesta, niin joku ihminen tunsi välttämättömäksi kehotta meitä menemään töihin..  Töihin, mutta jestas sentaan miksi menisin nyt töihin kun siellä ei sit oo ketään muita tähän aikaan, täh?! Niin totuushan on se, että tämän ryhmän Jessica käy töissä, mut lähinnä käyn työpaikalla vaan työaikana! Loppu lyhyeesti, kommentti suututti ja se tuli ihan puun takaa. Tai hetkinen, oliko tämä mahdollisesti työtarjous!? Jos oli, niin mieluisasti kuuntelen lisää, ottakeepa yhteyttä!  Tiukasta aikataulustani saisin ehkä repäistyä pari tuntia just sulle!

Niin seuraava kysymyshän on, että oliko toi vuodatus minulta välttämätön, ja saanko mahdollisesti ryhmältä satikutia. Totuus on se, että..menkää töihin!